Katern

Boyband B-Brave bij eerste editie Bubbleclub

Op zaterdag 18 april organiseert Free!poarties de eerste editie van Bubbleclub, een spetterend jongerenfeest, in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Bubbleclub is de ultieme poolparty voor jongeren in de leeftijdscategorie van 12 tot en met 15 jaar. Dit dance-event in het zwembad van Merwestein staat garant voor spektakel. De bezoekers feesten o.a. in het golfslagbad, wildwaterkreek en waterglijbaan. Diverse dj’s draaien de lekkerste platen en de MC zal ervoor zorgen dat niemand stil staat. De eerste editie van Bubbleclub is extra bijzonder door een optreden van de populaire boyband B-Brave.

Free!parties is voor iedereen van 12 tot en met 15 jaar, zodat zij op een veilige en verantwoorde wijze kunnen kennismaken met het ‘echte’ uitgaansleven. Op FREE! events wordt geen alcohol geschonken en zijn drugs en rookwaren verboden. Tijdens Bubbleclub wordt ook extra aandacht besteed aan de veiligheid met de inzet van lifeguards en sfeerbeheerders.

De kaarten voor Bubbleclub op 18 april (19:00-23:00 uur), met optreden van B-BRAVE, zijn online verkrijgbaar via de website van de organisatie en de receptie van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Kaarten kosten € 12,50 (Early bird) of € 15,- (Regular) per stuk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren