Politie zoekt dashcambeelden van dodelijk ongeval A2 bij Nieuwegein

In het onderzoek naar het dodelijk ongeval van 23 december, is de politie op zoek naar dashcambeelden. Reed u die avond tussen 22.30 uur en 23.30 uur over de A2 ter hoogte van Nieuwegein, en heeft u mogelijk videobeelden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie.

Ook beelden voorafgaand aan het ongeluk kunnen een beter beeld geven van de situatie. Het ongeluk vond om 22.50 uur plaats ter hoogte van Nieuwegein, maar ook beelden van de route voorafgaand aan en na het ongeluk helpen met het onderzoek. Daarbij zijn we specifiek op zoek naar rood gekleurde auto’s met opvallend rijgedrag. Als uw auto of motor beschikt over een camera die beelden vast heeft gelegd die avond, vragen we u om deze te delen met de politie.

Bovenstaand ziet u de route waarvan we beelden zoeken op 23 december, tussen 22.30 en 23.15 uur. Heeft u beelden? U kunt deze uploaden via dit tipformulier, of u kunt contact opnemen via 0900-8844.

Inmiddels zijn twee verdachten vrijgelaten
Twee van de drie mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij het ongeluk zijn vrijgelaten. Dat heeft het Openbaar Ministerie laten weten. De derde verdachte wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De drie aangehouden twintigers zaten sinds hun aanhouding, de dag voor Kerst, in beperking. Dat betekende dat ze geen contact mochten hebben met elkaar of met de buitenwereld. De twee mannen die nu zijn vrijgelaten blijven verdachten in het onderzoek, laat een woordvoerder van het OM weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren