Drie verdachten crash A2 bij Nieuwegein woensdag voorgeleid

De drie mannen die zijn aangehouden naar aanleiding van een groot ongeluk op de A2 bij Nieuwegein, worden woensdag 30 december aanstaande voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist vervolgens of de mannen langer vast blijven zitten. Bij de crash op woensdag 23 december jl. kwam een 20-jarige vrouw uit Nieuwegein om het leven.

De drie twintigers uit Utrecht zitten sinds 24 december vast en zitten in beperkingen. Ze mogen geen contact hebben met elkaar of met de buitenwereld. Woensdag wordt beslist of de verdachten nog eens veertien dagen vast blijven zitten. Belangrijke vraag is, wie zat er achter het stuur tijdens het ongeval.

Volgens de politie zijn twee auto’s direct bij het ongeval betrokken: die van het slachtoffer en een andere auto, waarvan de inzittenden vluchtten na de botsing. Volgens een ooggetuige die vlak na het ongeluk passeerde, gaat het om een rode Audi die hem kort daarvoor met hoge snelheid inhaalde. De precieze rol van de verdachten bij het ongeluk, wordt nog onderzocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!