Politie zoekt dader van doorrijden na veroorzaken van een ongeval

Op zaterdag 18 augustus 2018 tussen 22.45 uur heeft er op de kruising Batauweg met de Batenburg in Nieuwegein een ongeval plaatsgevonden. Dit ongeval vond plaats tussen een auto en een snorfiets. Hierbij zijn de bestuurder en de bijrijder van de snorfiets ten val gekomen.

De bestuurder van de auto is zonder zijn gegevens achter te laten weggereden. Het is bekend dat het een kleine witte auto was. De auto zou richting de A.C. Verhoefweg zijn gereden.

Bent u nog niet als getuige gehoord en kunt u de politie meer vertellen over het ongeval en mogelijk een merk, type of kenteken van de auto? Dan wil de politie graag met u in contact komen. Dit kan via 0900-8844.

Eerder liet de moeder van de aangereden dochter en haar vader onze redactie weten: ‘Mijn dochter en haar vader zijn op de Batauweg ter hoogte van winkelcentrum Muntplein aangereden. Het gaat om een witte Mitsubishe met waarschijnlijk de letters NR in het kenteken. De witte auto kwam uit de Vosseweide en reed ongeveer 20 meter op de Batauweg en sloeg rechtsaf richting de Citroen graag Damsté.’

Het meisje op de scooter heeft bij de aanrijding een zware hersenschudding opgelopen en een hoofdwond. De vader heeft verwondingen aan zijn been opgelopen door het ongeluk.

De moeder geeft aan dat de auto schade aan de rechterkant van de auto moet hebben. ‘Het was zo een harde klap dat de auto schade moet hebben. Wat eigenlijk het meest sympathiek zou zijn is als de dader(s) zich uit zichzelf bij mij of bij de politie zouden melden’ aldus de moeder en echtgenoot van de slachtoffers.

Het bericht op onze grote Buurtwhatsap Nieuwegein

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren