BuurtWhatsApp Nieuwegein

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein heeft medio november 2015 een nieuwe BuurtWhatsApp gelanceerd. Sindsdien is het mogelijk voor iedere Nieuwegeiner om zich middels WhatsApp per wijk aan te melden via telefoonnummer: 06-46139696. Inmiddels hebben zich iets meer dan 8.000 Nieuwegeiners zich aangesloten (update 1 maart 2021: 8.024 aansluitingen) voor een veiliger Nieuwegein. Bent u al aangesloten?

Vermeld in uw WhatsApp aan BuurtWhatsApp Nieuwegein uw wijk en straatnaam met huisnummer en u zult toegevoegd worden. Nieuwegein hebben we onderverdeeld in 10 wijken, conform onze rubriek Nieuws & Wijknieuws. Ook deze wijken zijn weer onderverdeeld in sectoren. Bent u reeds aangesloten? Geef het door aan uw buren! Zo maken we Nieuwegein veiliger!

Deze BuurtWhatsApp is een WhatsApp-groep die zich richt op het signaleren van verdachte situaties in een bepaalde wijk in Nieuwegein en dient als moderne vorm van buurtwacht. Ook beheerders van WhatsAppgroepen die al een straat hebben kunnen zich aanmelden. Geef dat aan bij uw aanmelding en voor welke straat of straten het geldt. Op deze manier krijgen we heel Nieuwegein in kaart.

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein voert het beheer uit over deze dienst en hoort graag uw verdere ideeën. Deze mag u mailen naar: redactie@pen.nl. Kent u personen die WhatsApp hebben? Geef het dan door dat deze dienst vanaf nu bestaat. Communicatie verloopt via de onze Facebook pagina van BuurtWhatsApp Nieuwegein.

One thought on “BuurtWhatsApp Nieuwegein

  1. […] brandjes zijn er geen ongelukken gebeurd. Heeft u zich nog niet aangemeld op onze Buurtwhatsapp? Kijk hier voor meer in formatie. De redactie wenst u een mooi, gezond en vooral liefdevol nieuwjaar toe. Wij gaan weer voor de […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk