Politie zoekt agressieve tienermeisjes

De politie zoekt twee agressieve tienermeisjes die op donderdagmiddag 10 november een 12-jarig meisje in Nieuwegein hebben mishandeld. Ze hebben het voorzien op haar iPhone6. Die krijgen ze niet, maar het slachtoffer loopt door de klappen die ze krijgt, verwondingen op.

Het meisje stapt bij de halte Zuilenstein op de tram richting de wijk Doorslag. In de tram stuurt ze haar moeder een berichtje met haar telefoon. Bij de halte Doorslag stapt ze uit en loopt richting huis. Als ze bij de Lidl loopt, komt ze een vriendinnetje tegen, met wie ze even staat te kletsen. Het is haar opgevallen dat twee meisjes haar al vanuit de tram achtervolgen. Rond 16.30 uur loopt ze door richting de Dwergmeeuw.

De twee andere meisjes volgen haar. Op de Dwergmeeuw spreken ze haar aan. Door de toon waarmee ze dat doen, is meteen duidelijk dat ze uit zijn op ruzie, ze beginnen eigenlijk meteen te schelden. Het meisje negeert ze, maar ze laten haar niet met rust en eisen haar telefoon. Maar het slachtoffer is niet van plan om haar telefoon af te geven en rent weg. Ze rent het steegje in achter de woningen aan de Parelduiker in.

Eén van de agressieve meiden rent achter haar aan en pakt haar vast. Het slachtoffer valt op de grond en krijgt een paar rake klappen en schoppen van haar belaagster. Het slachtoffer geeft zich nog steeds niet gewonnen, weet op te krabbelen en een tuin in te rennen. De twee daders rennen dan weg richting de Dwergmeeuw, zónder de telefoon van het slachtoffer.

De twee verdachte meisjes zijn beide lichtgetint, 13/14 jaar, zo een 1.60 meter lang. De een heeft ene mager postuur en de ander heeft een fors postuur. De een lang zwart haar en de ander lang bruin haar.

Wie zijn deze twee agressieve, jonge meiden? Weet u wie het zouden kunnen zijn,
óf was u getuige van deze poging beroving en mishandeling in het steegje achter de huizen aan de Parelduiker? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 – 6070. Blijft u liever anoniem, bel dan naar 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren