Politie oefent donderdag en vrijdag in Batau Zuid

Op donderdag 21 en vrijdag 22 november zal er een politie training worden gehouden in de wijk Batau Zuid. Omwonenden rond de Citadeldrift en de Kasteeldrift kunnen dan deze dagen vaker de politie tegenkomen in de wijk.

Om als team tot optimale prestaties te komen, is realistisch oefenen en trainen een must. Hoe dichter bij de praktijk, hoe meer het bijdraagt aan het opbouwen van ervaring. En daarmee aan de kwaliteit van het team en de operaties. Door zo realistisch mogelijk te oefenen, ook multidisciplinair, haal je het meeste rendement uit de training en de beste resultaten voor het team.

De politie heeft in een brief aan de bewoners aangegeven dat het zal gaan om een training en dat zij niet hoeven te schrikken. Mochten bewoners vragen hebben dan kunnen zij contact opnemen met de politie op het telefoonnummer: 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren