Politicus van het jaar 2012

Dinsdagavond in het Politiek Café is het startschot gegeven voor de verkiezing van de Politicus van het jaar 2012. Wij zijn natuurlijk zeer verheugd, dat ook Willem Wijntjes door de Collega’s uit de Gemeenteraad kandidaat is gesteld om Politicus van het jaar 2012 te worden.

Een zeer terechte keuze in mijn ogen, omdat Willem Wijntjes al vele jaren een uitstekend Raadslid is met een grote dossierkennis op velerlei terrein, met als specialiteit Financiën en de Historische Hollandse Waterlinie.
Ook diverse andere dossiers beheerst hij op meer dan voortreffelijke wijze en dat merken we dan ook in de fractievergaderingen maar ook in de Raadsvergaderingen. Binnen het BRU wordt hij ook hoog gewaardeerd door zijn inbreng.

Op positief kritische wijze hield en houdt hij zich bezig met de plannen en de uitvoering van de nieuwe Binnenstad. Deze houding werd en wordt door de Wethouders Binnenstad die hier verantwoordelijk voor waren of zijn, zeer gewaardeerd. Zo hield en houdt hij hen scherp op dit zware dossier waar veel financien mee gemoeid zijn.

Redenen genoeg voor mij om hem van harte bij u aan te bevelen om op hem te gaan stemmen voor Politicus van het jaar 2012. Ik nodig u hierbij uit te gaan naar de startpagina van www.pen.nl en te stemmen op Willem Wijntjes. Doen hé!

Hartelijke groeten,

Hennie van Randwijk
Fractievoorzitter CDA-Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk