Katern

‘Walking voetbal’ krijgt vervolg op Parkhout

Maandag 21 maart j.l. stonden de ‘Old Stars’ van FC Utrecht op Sportpark Parkhout om deel te nemen aan de clinic walking voetbal. Een initiatief van Sport ID Nieuwegein in het kader van Nieuwegein beweegt. Een initiatief om de wat oudere inwoners van Nieuwegein in beweging te krijgen. Wethouder Johan Gadella opende de clinic.

Onder leiding van Paul Vooys, trainer van de ‘Old Stars’ van FC Utrecht werd de clinic een groot succes. Namens de A-selectie van FC Utrecht waren Ramon Leeuwin, oud Geinoorder Sean Klaiber, Andreas Ludwig en Louis Nganioni aanwezig. Na afloop was er nog een leuke quiz, gepresenteerd door Sean Klaiber en Louis Nganioni. Deze keer geen petje op petje af, maar sjaaltje om sjaaltje af.

S.V. Geinoord Nieuwegein wil samen met VSV Vreeswijk dit initiatief een vervolg geven, vooruitlopende op de samenwerking/fusie in de toekomst. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan walking voetbal kunnen kontakt opnemen Sander Tuitel van Sport ID Nieuwegein. Zijn telefoonnummer is: 06-5024 24 49.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk