Poes Vita is vermist

De poes Vita is sinds 12 januari vermist aan de Degenburg in de wijk Batau Noord. “Ze is zij om ongeveer 12.00 ’s morgens naar buiten gegaan en daarna is ze niet meer thuis gekomen. Onze buurvrouw heeft er in begin van de middag nog wel over schuurtjes zien lopen bij ons aan de overkant,“ vertelt de eigenaar aan Amivedi.

Vita is anderhalf jaar oud, ze is een lapje, zwart met bruinrode vlekken. Ze heeft een wit snoetje met zwart om haar ogen en een bruine vlek net boven de ogen. Op haar kin heeft ze een lichtbruine vlek en ze heeft witte voetjes. Ze is slank en ze heeft een heel eigen karakertje. Vita laat zich niet zo gauw opbeuren. Maar als ze aangehaald wil worden laat ze dat wel weten.

“Met oud en nieuw is ze erg angstig geworden van het vuurwerk. Toen wij nieuwjaarsnacht thuiskwamen zat er, door het vuurwerk, een gat in onze carport. Sindsdien is Vita, van iedere klap, erg angstig geworden. Vita is een buitenkat en komt gewoonlijk thuis, ’s nacht is ze altijd binnen. Wij missen Vita heel erg en ook haar stiefbroer Felix vindt het maar niks dat ze er niet is,” aldus het bezorgde baasje van Vita.

Het kan zijn dat Vita ergens opgesloten zit, ze is erg nieuwsgierig. Mocht u Vita zien lopen? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. Telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren