Plussen en minnen met raadslid Herman Troost

Iedere week zet raadslid Herman Troost zijn ‘Plussen en Minnen’ op De Digitale Stad Nieuwegein. Herman Troost: ‘Vandaag heb ik de kandidatenlijst van de Verenigde Senioren Partij laten controleren in ons Stadshuis. Die controle liep goed met een extra puntje naast die foutjes die we zelf al geconstateerd hebben. Het was spannend. Het was ook een beetje weemoedig. Want na al die keren dat ik lijsten in mocht leveren, en dat was voor landelijke, en gemeenteraadsverkiezingen, is dit voor mij de laatste keer.’

‘Voor buitenstaanders is het vaak niet te begrijpen wat de politicus drijft. De redenen zijn ook divers. Tussen het verlangen naar pluche tot het bezig zijn voor de stad of het land, zijn er veel variaties. Wat mij persoonlijk aantrekt is de hoeveelheid comédie humaine in wisselwerking met de invloed van de tijd.
Zo zijn daar mijn vrienden van de PvdA die alom actief waren om een perfecte verzorgingsstaat op te richten. In het begin was dat vooral voor minderheden en zwakkeren. Naast die groep, die hardnekkig groeide, ontstond er een al even snel groeiende verzorgingsindustrie.’ Klik hier om naar de rubriek ‘Plussen en Minnen’ te gaan van raadslid Herman Troost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk