‘Plussen en minnen met raadslid Herman Troost’

Iedere week zet raadslid Herman Troost zijn ‘Plussen en Minnen’ op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week is iedereen weer terug van vakantie, dus tijd om de draad weer op te pakken.

Herman Troost: ‘“Joepie Joepie is gekomen heeft een meisje weggehaald” klinkt het in de gemeentelijke parkeergarage onder het stadhuis. Ha we zijn weer in Nieuwegein terug na een prettige vakantie. En in die garage klinkt weer het riedeltje van oude wijsjes, stratenmakers geluid, vreemd gefluit enz., bedoeld om hangjongeren weg te houden. Nu dat lukt voortreffelijk. Dat zouden ze in de fietstunnels van Nieuwegein ook moeten doen. Want in sommige tunnels is het later in de avond niet erg pluis, met dealers en rokende en drinkende jeugd die het gebruiken van de betreffende tunnels door andere inwoners op de late avond een ongewis avontuur maken.’

‘In de Doorslag hebben we een dergelijke tunnel voor voetgangers. Dat was een prachtige uitwijkplaats voor dealen, blowen, alcoholmisbruik, seks, geschreeuw, bromfietslawaai en alles wat een klein deel van onze jeugd in de avond meent te moeten uitvoeren.’ Klik hier om naar de rubriek ‘Plussen en Minnen’ te gaan van raadslid Herman Troost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk