Plussen en minnen met raadslid Herman Troost

Iedere week zet raadslid Herman Troost zijn ‘Plussen en Minnen’ op De Digitale Stad Nieuwegein. Vandaag weer enkele Plussen en Minnen Herman Troost:

‘Wethouder Kolff is geïnstalleerd als burgemeester van Veenendaal. Maar belangrijker voor Nieuwegein is het feit dat de VVD –fractie een opvolger heeft gekozen uit eigen kring, te weten fractievoorzitter Johan Gadella. Edwin van Straten wordt de nieuwe fractievoorzitter, niet slecht voor een raadslid dat eerder op een bijna onverkiesbare plaats stond op de VVD kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.’

‘Het zal voor Johan Gadella niet makkelijk zijn om de plaats van zijn voorganger in te vullen. Maar hij heeft het voordeel al vele jaren mee te lopen in de Nieuwegeinse politiek. Daarentegen heb ik hem niet vaak betrapt op opmerkelijke acties en of uitspraken. Dat is voor het wethouderschap meestal niet echt noodzakelijk. Het kan soms wel helpen, net als zijn droog gevoel voor humor. Al met al denk ik dat het een moedige stap is. Wij wensen hem dan ook veel succes.’ Klik hier om naar de rubriek ‘Plussen en Minnen’ te gaan van Herman Troost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk