PLUS-café: ‘Zomervitamines’

Op maandag 15 juli van 14.30 uur tot 16.00 uurvindt er weer een PLUS-café plaats in de bibliotheek De tweede verdieping, deze keer met het thema: ‘Voor je zomervitamines!’

Geniet van zomerse drankjes en recepten vol vitamine Zon. Pak ook vitamine Bewegen mee met een wandeling en picknick in de natuur. 
Het PLUS-café is het lifestyle-café voor 55-plussers uit Nieuwegein en omgeving. Iedere maandagmiddag ontmoet u op het gezondheidsplein in de bibliotheek andere Nieuwegeiners.

De thema’s van de bijeenkomsten kiest u zelf, samen met de andere deelnemers. Elke derde maandag van de maand is er een uitgebreide workshop om het nieuwe thema van de maand in te leiden.
Deelname aan het PLUS-café is gratis. Meedoen? Stuurt u dan een mail naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. PLUS-café en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren