PLUS-café in de bieb: ‘Het belang van een hobby’

Wat doen anderen in hun vrije tijd? Een hobby is iets waar je je helemaal in kunt verliezen. Het voegt meer toe dan u wellicht denkt. Vertel op maandag 17 juni van 14.30 uur tot 16.00 uur over uw hobby en maak kennis met de hobby’s van andere bezoekers van het PLUS-café in de bibliotheek. Wellicht komt u op ideeën en heeft u, voor u het weet, een nieuwe hobby.

Het PLUS-café is hét Nieuwegeinse lifestyle-café voor 55-plussers. Iedere maandagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur ontmoet u andere Nieuwegeiners op het gezondheidsplein in de bibliotheek aan het Stadsplein 1c in de binnenstad van Nieuwegein. Samen volgt u workshops of gaat u met elkaar in gesprek over onderwerpen rondom gezondheid, lifestyle, cultuur, digitale media en de actualiteit. De thema’s van de bijeenkomsten kiest u zelf, samen met de andere deelnemers.

Deelname aan het PLUS-café is gratis. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘PLUS-café’ en de datum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren