Toch voetbal kijken?

In een brief aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwegein stelt de VVD Nieuwegein vragen (ex art 42 R.v.O.) betrefende uitduels van het Nederlands elftal. Zij zegt in deze:

‘De uitzendrechten voor de uitduels van het Nederlands voetbal elftal zijn verkocht aan investeringsmaatschappij Talpa. Op de frequentie van de kinderzender Nickelodeon gaat Talpa deze wedstrijden uitzenden. In Nieuwegein zit de kinderzender Nickelodeon niet op de kabel. Veel Nieuwegeinse Oranjefans kunnen de uitwedstrijden van het Nederlands elftal dus niet meer zien. Wij willen u daarom de volgende vragen stellen:

1. Kan de zender Nickelodeon op 9 oktober wel worden doorgegeven via de Nieuwegeinse kabel, zodat de wedstrijd Macedonië – Nederland ook in Nieuwegein te zien is?

2. Bent u voornemens de zender Nickelodeon in het Nieuwegeinse kabelpakket op te nemen (eventueel ten koste van een andere zender), zodat alle uitwedstrijden van het Nederlands elftal in Nieuwegein bekeken kunnen worden?

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein is benieuwd naar het antwoord van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwegein. Wij houden u op de hoogte!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren