Peuterpret tijdens open dagen Margrietschool

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein houdt in november weer een open dag op beide locaties. Op vrijdag 8 november zijn ouders die een (nieuwe) basisschool voor hun kind zoeken om 9.30 uur van harte welkom op locatie Noord aan de Heemraadsweide 1. Op vrijdag 15 november is de open dag op locatie Zuid op de Aardbeigaarde 4.

Voor peuters vanaf 2 ½ jaar is er Peuterpret! Zij kunnen tijdens de open dag gezellig komen knutselen en spelen. Opgave is noodzakelijk i.v.m. de voorbereiding en kan via de website van de school: www.margrietschool.net 

De ouders krijgen een rondleiding van de kinderen. Ze vertellen hoe er gewerkt wordt en over de extra’s van de school, o.a. de Kanjertraining, Engels vanaf groep 1 en leren met laptops binnen de digitale leeromgeving van Prowise Go. De directie zal vertellen over o.a. kindgericht onderwijs, groepsdoorbrekend werken en de schoolontwikkeling voor de komende jaren.  

Op locatie Noord kunnen ouders zien hoe kindgericht werken in units er in de praktijk uitziet. Op locatie Zuid krijgen ouders een indruk van de manier waarop kinderen samen leren en werken in de groepen en in de leertuin.  

Op beide locaties wordt duidelijk gemaakt wat IPC (International Primary Curriculum) in de praktijk inhoudt. Met IPC worden de zaak- en creatieve vakken zo boeiend, actief en zinvol mogelijk gemaakt voor de kinderen binnen uitdagende thema’s. Een eigentijdse manier van leren, gericht op vaardigheden die de leerlingen in de toekomst nodig hebben. De Margrietschool is de enige school in Nieuwegein die dit curriculum aanbiedt. 

Informatie
Mensen die niet kunnen komen, maar wel kennis willen maken met de school, kunnen telefonisch of via de website informatie aanvragen of een afspraak maken voor een rondleiding:  www.margrietschool.net of telefoon:030-6038005 (Zuid) / 030-6033050 (Noord).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren