Peuterinloop 9 november op de Vroonestein

Op vrijdag 9 november van 09.00 uur tot 10.00 uur organiseren wij op de Vroonestein een peuterinloop. Op deze dag hebben alle V.I.P. ‘s (Very Important Peuters) de tijd om te komen snuffelen in onze kleutergroepen. Hoe kun je een hoge toren bouwen met elkaar? En welke winkel is nu geopend in de poppenhoek? Op deze en meer vragen kunnen de peuters een antwoord krijgen door bijv. zelf deze hoeken te verkennen.

Tijdens de inloop mag één ouder in de klas bij de peuter blijven. De andere ouder (indien dit mogelijk is) wordt uitgenodigd voor een lekkere kop koffie in de koffiekamer en een nadere kennismaking met de directeur. Daarna is het uiteraard mogelijk als ouders om te wisselen van plek.

Mocht u dit bericht lezen en interesse hebben in de peuterinloop, dan willen wij u vragen om uw V.I.P. aan te melden via info@vroonestein.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren