Katern

Petanque spelen bij het AHN Zomerfestival

Nog nooit Petanque gespeeld maar wel gezellig meedoen? Interesse in aanmoedigen of gewoon gezellig toekijken? Het kan op zaterdag 13 augustus allemaal bij het AHN Zomerfestival. Voor uitleg en eventuele begeleiding wordt gezorgd en de winnaar? Die krijgt een verrassing.

Het AHN Zomerfestival begint om 13.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop. Aanmelden vooraf is gewenst, dit kan via het e-mailadres: adm.medewerker@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Op zaterdag 20 augustus is het alweer de laatste zaterdag van het AHN Zomerfestival en dat doen ze met een Zomerbingo met leuke prijsjes.

Over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. Zij doen dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Zij richten zich hierbij vooral op zieken, ouderen en eenzame in hun functioneren beperkte medeburgers.

De hulp die de AHN biedt is te onderscheiden in Praktische hulp, Sociale ondersteuning, en Ontspanning en ontmoeting. De AHN vrijwilligers staan voor u klaar als hulp van familie, vrienden of bekenden niet voldoende is of als professionele instellingen geen hulp kunnen bieden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk