Gluren bij de Buren sluit binnenkort aanmeldingen

Op 3 juli vindt Gluren bij de Buren plaats in Nieuwegein. Voor het eerst vinden optredens zowel in tuinen, als huiskamers van enthousiaste Nieuwegeiners plaats. Tot nu toe hebben singer/songwriters en theateracts de weg gevonden naar het aanmeldformulier, en is er zelfs een barbershopkwartet aangemeld.

De organisatie is op zoek naar een nog bontere verzameling van acts, zodat ze tijdens Gluren bij de Buren kan laten zien wat Nieuwegein écht in huis heeft. Ook enthousiaste Nieuwegeiners die graag een act willen hosten, kunnen zich nog aanmelden. Aanmelden kan tot 22 mei via glurenbijdeburen.nl.

Organisator Dirkjan van Oord: “Iedereen die iets doet dat te maken heeft met podiumkunst, mag zich aanmelden. Als je er maar een tof optreden van kunt maken! En wil je een boeiende monoloog houden over je favoriete verzameling? Dan vinden we dat te gek. We zoeken naar de bontste verzameling acts die op 3 juli optreden in huiskamers en tuinen door de hele buurt!”

Tot en met 22 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Heel Nieuwegein doet mee. Meer informatie en aanmelden is te vinden op de website van Gluren bij de Buren.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Stichting de Bühne en DE KOM, theater en kunstencentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk