Katern

Pepernotenwinkel opent in Nieuwegein

Van Delft De Pepernotenfabriek opent zaterdag 13 oktober een winkel in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. In de winkel van De Pepernotenfabriek worden pepernoten in vijftig smaken verkocht. De winkel is 7 dagen per week geopend tot en met 5 december 2018.

In de winkel worden de nieuwste trends op pepernotengebied gepresenteerd zoals de verrassende smaken Gin Tonic, appeltaart, Crème brûlée en Peanut butter crunch. Ook zijn natuurlijke varianten zoals glutenvrij, VOC Kruiden en roomboterpepernoten te koop. Naast losse zakjes verkoopt Van Delft De Pepernotenfabriek ook cadeauverpakkingen voor bijvoorbeeld verjaardagen of relatiegeschenken.

De opening van de winkel dit jaar is een primeur voor Nieuwegein. Zo sluit Nieuwegein zich aan bij grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen.

Aanstaande zaterdag is de Grand Opening en alle bezoekers worden getrakteerd op een ware pepernotenproeverij. Voor de snelle bezoekers is het helemaal feest want de eerste 20 klanten krijgen een kilo kruidnoten gratis! De winkel is gevestigd aan de Passage 72, tegenover de visboer.

One thought on “Pepernotenwinkel opent in Nieuwegein

  1. Demelza

    Hoe laat is de opening?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren