PENTekening: ‘Voorleeslunch met wandeling naar de Poldermolen’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Elke laatste woensdag van de maand is er vanaf 11.00 uur een Voorleeslunch voor senioren in de bibliotheek van Nieuwegein. Op deze dag schotelt de organisatie u de mooiste, korte verhalen voor en serveren zij u een kostelijke lunch. Deze maand, op woensdag 28 augustus van 11.00 uur tot 14.00 uur, wordt de eerder voor 24 juli geplande wandeling naar de Poldermolen ingehaald. Dat bracht onze karikaturist Jan Ibelings op bovenstaande PENTekening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren