PvdA Nieuwegein presenteert kandidatenlijst

Op 26 november heeft de PvdA in Nieuwegein haar kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2014 bekendgemaakt. Het is een gemêleerde lijst geworden, die de Nieuwegeinse samenleving breed vertegenwoordigt. Erica van Alfen was al eerder via een ledenreferendum aangewezen als lijsttrekker en op plaats 2 staat wethouder Hans Adriani. Op plaats 3 staat de huidige fractievoorzitter Guido Bamberg. Op 4 vinden we de eerste nieuwkomer, Marianne Spalburg. Ook de andere veelbelovende kandidaten bieden ieder een eigen meerwaarde aan de Nieuwegeinse politiek. De lijst is als volgt ingevuld:

1. Erica van Alfen
2. Hans Adriani
3. Guido Bamberg
4. Marianne Spalburg
5. Casper Langerak
6. Jos Caarls
7. Ricardo van Ree
8. Anton Jägers
9. Erwin Kordes
10. Arnold Houwer
11. Mart van der Linden
12. Rakesh Kishoen Misier

De hoofdpunten uit het verkiezingsprogramma zijn toegelicht. Het lijdt geen twijfel dat het de komende jaren écht ergens over gaat in de raadzaal. De PvdA zet in op zekere zorg voor iedereen en op de inrichting van de directe leefomgeving in buurten en wijken. Want een sociale en vitale stad verdient een stadsbestuur dat stimuleert, dat mèt mensen aan de slag is en nieuwe plannen enthousiast omarmt. De PvdA presenteert het programma met als motto “ZorgZeker”. Goede zorg en ondersteuning voor wie die nodig heeft, is gegarandeerd.

De komende tijd zal de PvdA nog meer op straten en in winkelcentra te vinden zijn. Herkenbaar in rode bodywarmers gaan de kandidaat-raadsleden hier in gesprek met inwoners van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren