PENTekening: ‘De verkiezingstour 2018’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: ‘De verkiezingstour 2018.’

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 gaat de Verkiezingstour langs de Buurtpleinen in Nieuwegein.

Op dinsdag 13 februari is de tour te gast op Buurtplein Batau. Wethouder Johan Gadella, tevens wijkwethouder van Batau-Noord en -Zuid, gaat deze avond in gesprek met fractievoorzitter Herman Troost van de Verenigde Senioren Partij (VSP). Vanaf 19.45 uur is de inloop. Van 20.15 uur tot 21.15 uur debat o.l.v. René Hansen. En tot 22.00 uur naborrelen/nababbelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren