PENTekening: ‘Tijd om je belasting te betalen!’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. 

PENTekening

‘In een brief aan de gemeenteraad heeft het college van B&W de gemeenteraad laten weten vast te houden aan het bezwaar dat zij heeft ingediend bij de belastingdienst inzake de naheffingsaanslag BTW over 2012. Inmiddels is de claim met opslag van rente opgelopen tot bijna 4 miljoen euro. Mocht alles fout lopen dan moet de Nieuwegein bijna 5 miljoen euro betalen aan de Belastingen.’ Jan zag de vordering al voor zich en maakte bovenstaande tekening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren