PENTekening: ‘Spelers FC Utrecht wassen auto’s voor het WKZ”

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

‘De selectie van FC Utrecht gingen maandagmiddag 29 april jl. de straat op in de provincie, zo ook in Nieuwegein. Samen met kinderen van BSO Bikkels op Parkhout haalden de spelers Nicolas Gavory & Cyriel Dessers van FC Utrecht geld op voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Samen met de kinderen hebben de spelers auto’s gewassen. Een lange rij van auto’s stond te wachten om een goede beurt te krijgen van één van de spelers van FC Utrecht. Met deze actie is maar liefst 225 euro opgehaald voor het WKZ. Ook konden de bezoekers lege flessen inleveren. Dit statiegeld gaat ook naar het goede doel.’ Foto’s van de wasstraat vindt u hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk