Vermiste dieren

De vrijwilligers van Amivedi registreren al 80 jaar kosteloos vermiste en gevonden huisdieren. In week 35 zijn de volgende dieren in Nieuwegein als vermist aangemeld bij Amivedi.

Op 28 augustus is een kleine cypers grijze poes vermist geraakt aan de Violier in Hoogzandveld. Ze is via kattenluik naar buiten gegaan. Normaal komt ze regelmatig terug om eten. Maar sinds 28 augustus is ze niet meer gezien.

Groentje is een Agapornis, een dwergpapegaai, van zes maanden oud, die op 28 augustus is weg gevlogen. Deze vogel is groen met een oranje masker. Groentje is weg gevlogen aan de Asterstraat in Hoogzandveld.

Heeft u een van deze dieren gezien of bent u zelf een dier kwijt? Neemt u dan contact op met Amivedi Nieuwegein. Telefoon 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com. Meer vermiste en gevonden dieren, maar ook een aanmeldformulier kunt u terugvinden op www.amivedi.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren