Spelers FC Utrecht wassen auto’s en halen lege flessen op voor WKZ, resultaat: 225 euro!

De selectie van FC Utrecht ging vandaag de straat op in de provincie, zo ook in Nieuwegein. Samen met kinderen van BSO Bikkels op Parkhout haalden de spelers Nicolas Gavory & Cyriel Dessers van FC Utrecht geld op voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Samen met de kinderen hebben de spelers auto’s gewassen. Een lange rij van auto’s stond te wachten om een goede beurt te krijgen van één van de spelers van FC Utrecht. Met deze actie is maar liefst 225 euro opgehaald voor het WKZ. Ook konden de bezoekers lege flessen inleveren. Dit statiegeld gaat ook naar het goede doel.

WILHELMINA KINDERZIEKENHUIS
Het verdiende geld gaat naar de skybox in Wilhelmina Kinderziekenhuis. FC Utrecht wil een ruimte maken waar zieke kinderen voetbalwedstrijden kunnen bekijken en spelen.

FC Utrecht wil met deze actie een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de jeugd of goede doelen steunen en te stimuleren. ‘Met FC Utrecht Maatschappelijk raken we in het hart en willen we het verschil maken bij inwoners van de provincie Utrecht. Hierbij richten we ons in de basis op drie doelgroepen: Jeugd, ouderen en supporters’ aldus Mark van der Marel die donderdag 29 maart jl. ook in Nieuwegein was.

Onze fotograaf Michael Simonse was ter plekke en maakte onderstaande foto’s van de wasbeurten van de auto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk