PENTekening: ‘Smart Technicians’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Deze week over een klas tweedejaars studenten Middenkader Engineering van het Tech College in Nieuwegein. Zij  doorlopen dit schooljaar de pilot ”Smart Technician” De studenten uit Nieuwegein gaan naar verschillende bedrijven voor gastlessen en het werken aan echte projecten op het gebied van smart industry en smart technology. Onze karikaturist Jan Ibelings maakte onderstaande karikatuur van dit nieuwsbericht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk