Doe mee om samen van Nieuwegein één groot museum te maken!

Vanwege het 50-jarig bestaan van Nieuwegein zal de stad in juni van dit jaar 1 groot museum zijn. Omdat water en Nieuwegein onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden is er voor het thema ‘Feestelijke boten’ gekozen.

Hoe kunt u meedoen
Maak een kunstwerk in het thema Feestelijke boten. Hang uw kunstwerk in het zicht. Bijvoorbeeld voor het raam, aan het balkon of plaats het in de (voor)tuin. In april en mei zullen er activiteiten zijn om inspiratie op te doen voor uw eigen kunstwerk. In juni zijn er activiteiten om de museummaand extra feestelijk te maken. Zo zal er bijvoorbeeld op de sociale media, iedere dag een kunstwerk in de spotlight gezet worden.

Online plattegrond
Er wordt een online plattegrond gemaakt waarop te zien is waar de kunstwerken te zien zijn. Voor het aanmelden van uw kunstwerk en andere informatie, kijk dan op de speciale website over Nieuwegein 50 Jaar. In juni kunt u langs alle feestelijke kunstwerken in de stad wandelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren