PENTekening: ‘Minister Schultz van Haegen’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als livekarikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De originele lijn-tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie info@karikaturist.nl.

Deze week de zes-en-twintigste: ‘Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu heeft vrijdagmiddag het nieuwe gebouw van KWR in Nieuwegein geopend. Het instituut onderzoekt of drinkwater betrouwbaar en veilig blijft. Het onderzoeksinstituut van de tien Nederlandse drinkwaterbedrijven is al decennialang in Nieuwegein aan de Groningenhaven 7 gevestigd..’artikel46133-pentekening_26_def

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk