Katern

PENTekening: ‘KRC Rolling naar WK in Italië

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karika- turen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

pentekening-73-def

Van 29 september tot en met 8 oktober vindt in Novara in Italië het WK kunstrolschaatsen plaats. KRC Rolling uit Nieuwegein is er bijzonder trots op dat zij in verschillende disciplines aan dit topevenement mee mogen doen. Zo mag Lisa van Trigt, Nederlands kampioene in de disciplines roldansen en vrijrijden deelnemen in de klasse junioren. Sylvia Pistorius, Nederlands Kampioene vrijrijden doet aan dit onderdeel mee in de klasse senioren. Jan Ibelings ging voor u aan de slag met alweer de 73ste tekening over een nieuwsitem.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: