PENTekening: ‘Feestje’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

karikaturenpen

Afgelopen zondag waren alle medewerkers van De Digitale Stad Nieuwegein in het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42H in Nieuwegein. Er waren 18 medewerkers, drie konden helaas niet aanwezig zijn i.v.m. bezigheden elders, verplichtingen dus. Onze karikaturist Jan Ibelings, die op De Digitale Stad Nieuwegein wekelijks zijn karikatuur maakt over een nieuwsitem, kon het niet laten om van iedere medewerker een krabbel te maken op de achterkant van een bierviltje. Nou ja, krabbel. Ze lijken ook nog. Leuk voor op een bedrijfsfeestje. Aan het einde kreeg iedereen hem mee naar huis. Een impressie van ons feestje vindt u hier: https://goo.gl/cTGJgP.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk