PENTekening: ‘Een mooi karakter, Piet van Rheenen’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week, en we ontkomen er niet aan, gaat het over het weer, of eigenlijk de hitte!

In de komende nieuwsbrief van vrijdag aanstaande besteden wij aandacht aan het behoud van het ‘Bos van Braaksma.’ Dit bos ligt achter de woning aan de Handelskade nummer 16. Bekende ornitholoog Sjoerd Braaksma had dit bos aangelegd in de jaren ’70. In een videoreportage spraken we met Piet van Rheenen. Dit liet onze karikaturist niet onopgemerkt voor bij gaan. Daarom deze karikatuur. Meer over dit nieuws item leest u hier. En ………….. Piet komt aan het woord.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk