PENTekening: ‘De derde KunstGein Atelierroute’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS  en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis  of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft  u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: KunstGein Atelierroute.

Komend weekend, zaterdag 10 en zondag 11 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur is het weer zover! In dit weekend wordt in Nieuwegein de KunstGein Atelierroute gehouden. Voorgaande jaren hebben bezoekersaantallen bewezen dat er behoefte is aan een Atelierroute. Daarom staat ook in 2017 in Nieuwegein de kunst weer twee dagen centraal voor Nieuwegeiners en bezoekers uit de regio. Maar of iedereen er zin in heeft? Klik hier voor het routeboekje.

Jan Ibelings zal als Rembrandt van Gein aanwezig zijn op de feestelijke opening vrijdag 9 juni 2017. Burgemeester Frans Backhuijs zal dan de Atelierroute feestelijk openen om 19.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren