PENTekening: ‘Boekenmarkt en SinterKerst Fancy Fair bij het Leger des Heils’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze car-toons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Op zaterdag 24 november is er weer een gezellige SinterKerst Fancy Fair in het korpsgebouw van het Leger des Heils in Nieuwegein. Onze karikaturist Jan Ibelings deed een doosje open over deze twee mannen.

Bent u op zoek naar leuke cadeautjes voor de komende feestdagen of kerstdecoratie om uw huis gezellig te maken? Tegen een kleine prijs kunt u hiervoor terecht op onze jaarlijkse SinterKerst Fancy Fair. Er is een ruime keus aan spelletjes, poppen, knuffels, serviesgoed, glaswerk, boeken, cd’s, dvd’s, kerststukjes, kerstballen en nog veel meer. Lees hier het artikel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren