PENTekening: ‘Brandweer rukt uit voor stoombadje’

De Nieuwegeinse karikaturist–cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen.  Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten.

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze car-toons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. 

‘Tja je staat te douchen, lekker warm en goed voor de spieren. Dat kan veel stoom geven! Vooral nu het wat kouder wordt en als je het badkamerraampje open hebt gezet kan deze stoom wel eens naar buiten gaan. Dat overkwam ook een oudere bewoner aan de Zwanenburg-straat in Jutphaas. Werklui die even verderop aan het werk waren hoorde een brandalarm afgaan en zagen de stoom aan voor rook. De brandweer werd gebeld en tja ……………. die nam een kijkje in de douche.’   Lees hier meer over dit item.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren