Brandweer rukt uit voor ‘stoombadje’

Maandagmorgen even voor 10.45 uur kreeg de brandweer van Nieuwegein een melding van een brand in een woning aan de Zwanenburgstraat. Werklui die in de buurt aan het werk waren zagen ‘rook’ uit de woning komen en hoorden een melder afgaan, hierop alarmeerden zij de brandweer en de politie. De ‘brand’ trok veel bekijks ondanks de regen.

Bij aankomst van de brandweer bleek al snel dat de ‘rook’, dat via het raam naar buiten ging, condens was van mogelijk een douche. Om voor de zekerheid te controleren of het geen brand was is de brandweer toch de woning binnengetreden. Al gauw bleek dat er één bewoner thuis was die stond te douchen. De brandweer heeft de situatie overgedragen aan de politie. Gedurende de actie regelde de politie het verkeer op de Zwanenburgstraat. De douchende bewoner, een oudere man, was erg geschrokken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren