Boekenmarkt en SinterKerst Fancy Fair bij het Leger des Heils in Nieuwegein

Er leek maar geen eind te komen aan de zomer van 2018, maar nu is toch echt de winter in aantocht en worden de avonden langer. Wat is er heerlijker om van de winteravonden te genieten dan met een goed boek, mooie muziek of een spannende of romantische film? Daarom organiseert het Leger des Heils in het tweede weekend van november een markt met boeken, cd’s en dvd’s. Houdt u van lezen, muziek of films, dan mag u dit niet missen.

Voor het geld hoeft u het niet te laten, want alles gaat voor een klein prijsje weg. Van harte welkom op vrijdagavond 9 november van 18.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 10 november van 10.00 uur tot 15.00 uur. In het korpsgebouw van het Leger des Heils in Nieuwegein.

SinterKerst Fancy Fair
Op zaterdag 24 november is er weer een gezellige SinterKerst Fancy Fair in het korpsgebouw van het Leger des Heils in Nieuwegein. Bent u op zoek naar leuke cadeautjes voor de komende feestdagen of kerstdecoratie om uw huis gezellig te maken? Tegen een kleine prijs kunt u hiervoor terecht op onze jaarlijkse SinterKerst Fancy Fair. Er is een ruime keus aan spelletjes, poppen, knuffels, serviesgoed, glaswerk, boeken, cd’s, dvd’s, kerststukjes, kerstballen en nog veel meer.

Ook de kledingwinkel is tijdens de SinterKerst Fancy Fair open met een speciale feestdagencollectie. Van harte welkom op zaterdag 24 november van 10.00 uur tot 15.00 uur in het korpsgebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan 533 (bij de rotonde achter Cityplaza).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren