PEN.NL live bij opening DE KOM

In de week van 8 tot en met 15 september aanstaande is het zover: DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein opent officieel zijn deuren. Tijdens de openingsweek krijgen bezoekers uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden die het gebouw biedt voor kunst en cultuur.

DE KOM organiseert onder andere speciale themaprogramma’s en rondleidingen. Op de laatste dag van de openingsweek, op zaterdag 15 september, zal de Nieuwegeinse nieuwssite PEN.NL een speciaal doorlopend webcast programma verzorgen rechtstreeks vanaf de eerste verdieping van DE KOM. Het programma is direct te volgen op PEN.NL. De programmamakers zijn live bij verschillende programmaonderdelen van het SWING! bigbandfestival en gasten aan tafel praten over de mogelijkheden in DE KOM. Ook zal er worden teruggeblikt op de openingsweek en de officiële opening op vrijdagavond 14 september.

De speciale webcast uitzending is live te zien op zaterdagmiddag 15 september via internet op de website pen.nl van 15.00 – 18.00 uur. Na afloop zal de uitzending terug te bekijken zijn op You Tube op de kanalen van pen.nl en promarenl. Raymond de Jong zal de live uitzending op zaterdag 15 september presenteren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk