Katern

Open dag bij Tennisvereniging Oudegein

Kom met het gezin, familie, vrienden, vriendjes of buren op 17 september van 11.00 uur tot 13.00 uur naar de Open Dag van Tennisvereniging Oudegein en maak kennis met de tennissport. Ook een leuk moment om nieuwe mensen te ontmoeten. Na afloop zorgt de club voor een gratis hapje en een drankje.
In samenwerking met de tennisleraren van tennisschool 2Ace is een tennisclinic opgezet waardoor men spelenderwijs inzicht krijgt in het tennisspel. 2Ace heeft een leuk en gevarieerd programma samengesteld voor de jeugd en de senioren. Tennisrackets en tennisballen zijn aanwezig. Sportkleding en sportschoenen is gewenst.
In aansluiting op deze Open Dag biedt de club een gratis lidmaatschap aan tot 1 april 2017. De tennisschool sluit daarbij aan met een aanbod van 8 lessen voor 40 euro p.p. Voor vragen, nadere informatie of voor het aanmelden is de tennisschool via hun website bereikbaar of per e-mail.

Tennisvereniging Oudegein is een actieve en gezellige vereniging en heeft 680 leden die recreatief en competitief hun sport beoefenen. De club beschikt over een gezellig clubhuis met zeven probounce tennisbanen waarop het hele jaar gespeeld kan worden. Het tennispark ligt in één van de mooiste parken van Nieuwegein. Het complex is gelegen aan de rand van landgoed Oudegein, nabij het kasteel: Oudegein 11, 3432 NC Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren