PCB Uitvaartzorg doet mee met ‘Licht op Noorderveld’

Op vrijdag 10 november wordt van 19.00 tot 20.30 uur voor de derde keer Licht op Noorderveld gehouden. Begraafplaats Noorderveld aan de Structuurbaan 1 in Nieuwegein wordt op deze avond met fakkels en vuurschalen verlicht. Bezoekers kunnen er rondlopen, stil zijn, tot bezinning komen en op de diverse grafvelden luisteren naar muziek. Nabestaanden kunnen een steen beschrijven of een kaars op het graf plaatsen (stenen die op het strooiveld worden geplaatst, worden begin januari weer verwijderd). Gastvrouwen/ heren, herkenbaar aan een witte sjaal, lopen rond voor vragen en informatie. Ook is het mogelijk om te praten met vrijwilligers van rouwgroep Nieuwegein. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen (geen aanmelding nodig): jong en oud en ongeacht geloof of levensbeschouwing. Dus ook voor nabestaanden van wie de dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn.

Bereikbaarheid
Door de te verwachte drukte raden we bezoekers aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Zij kunnen hun fiets stallen bij de ingang, aan de buitenzijde van de begraafplaats. Voor parkeren volgt u de aanwijzingen in de omgeving van Noorderveld/ Structuurbaan.

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Nieuwegein in samenwerking met crematorium en uitvaartcentrum Noorderveld en wordt financieel ondersteund door Monuta Bas Poelstra, Martin Hendricks Uitvaartverzorging, PCB Uitvaartzorg, Barbara Uitvaartverzorging en Yarden & van Oostrum.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren