Partou organiseert avondtweedaagse voor jongste kinderen

Veel kinderen balen ervan dat ze nog te jong zijn om mee te mogen lopen met de avondvierdaagse. Speciaal voor de 2-, 3-, 4- en 5-jarigen in Nieuwegein organiseert Partou kinderopvang op woensdag 22 en vrijdag 24 mei de Partou tweedaagse. Alle kinderen in Nieuwegein mogen meelopen.

In de week na de avondvierdaagse, die van 13 mei tot en met 16 mei plaatsvindt, mogen de kinderen onder begeleiding van hun ouders ook een route lopen. Er zijn twee routes uitgezet waaruit ze kunnen kiezen, in de wijk Galecop en Zuilenstein.

Miranda Majoor, vestigingsmanager bij Partou in Nieuwegein: ‘We organiseren dit evenement nu alweer voor de vierde keer. We zien dat de kinderen opkijken naar de ‘groten’ die al mee mogen doen met de avondvierdaagse. Daarom wilden we ook voor de jongere kinderen een eigen loop organiseren, maar dan van twee avonden. We werken net als in de avondvierdaagse met stempelposten en natuurlijk krijgen ze na afloop ook een medaille.’

Alle kinderen in Nieuwegein mogen meedoen. Deelname is gratis, en aanmelden voor een van de routes kan via mail: miranda.majoor@partou.nl.

Route

  Startplaats

Galecop

  Partou Abraham Kuyperpark 171

Zuilenstein

  Partou Mgr. G.W. van Heukelumstraat 8

Alle routes starten om 17.30 uur. Het verzamelen vindt plaats om 17.15 uur. Je loopt mee onder begeleiding van je ouder(s).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren