Dief aangehouden

Een automobilist werd op woensdagavond 8 februari aangehouden omdat hij inbrekersgereedschap bij zich had. Rond 20.15 uur zag een agent een automobilist over de Hildo Kropstraat rijden. Nog geen tien minuten later zag hij de auto in de omgeving van de Tooroplaan rijden. De agent besloot de automobilist, een 21-jarige man uit Utrecht, te controleren.

De Utrechter had een vaag verhaal over zijn aanwezigheid daar. Bij navraag bij de politiemeldkamer bleek hij geen onbekende van de politie te zijn. De agent doorzocht zijn auto en trof daarbij inbrekersgereedschap en een verzegelde doos met vermoedelijk een gestolen gsm aan. Daarop werd de verdachte aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Bij verder onderzoek bleek de gsm inderdaad van diefstal afkomstig te zijn. De verdachte is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Dief aangehouden

Op zondagavond werd een verdachte aangehouden na een inbraak. Omstreeks 20.40 uur zag een getuige een vonkenregen bij een bouwterrein gelegen aan de Parallelweg. Hij waarschuwde de politie en deze ging op onderzoek uit. Op het terrein troffen de agenten een opengebroken container aan. In de omgeving werd een auto van de vermoedelijke verdachte aangetroffen.

De agenten hielden de omgeving gedurende een uur in de gaten en op een gegeven moment zagen ze dat de 31-jarige verdachte uit Tiel wegreed. De man werd aangehouden en in zijn auto lag een aggregaat die afkomstig was uit de container.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!