De Familie van Zundert

Theatergroep De Verkommerde Oever viert op zaterdagavond 5 juni haar 10-jarig jubileum in Theater de Kom te Nieuwegein met de komische voorstelling ‘ Familie van Zundert’, familie van Zundert is de tiende theaterproductie van Theatergroep De Verkommerde Oever.

De Familie van Zundert is een gewone doorsnee familie. Een moeder, vader, zoon, dochter, twee tantes en een oma. Natuurlijk is niemand echt gelukkig. Door een sterfgeval valt de familie uit elkaar. Iedereen gaat op zoek naar ‘geluk’. Het worden barre tochten door de diepste zeeën, donkere bossen met hulpbehoevende kabouters en verre landen met eigenzinnige bewoners. Maar of iedereen uiteindelijk het ‘geluk’ vindt, of erachter komt dat het thuis toch helemaal niet zo naar is?

De Verkommerde Oever maakt voorstellingen waarin de artistieke kwaliteit voorop staat. Ieder jaar wordt gewerkt aan een toneelstuk van een gerenommeerde schrijver. Zo zijn al met veel succes werken van onder meer Harold Pinter en Botho Strauss ten tonele gebracht. Met de voorstelling ‘Ubu Roi’ van Alfred Jarry won de theatergroep in 1997 de cultuurprijs van Nieuwegein.

Is het een sprookje, een musical, een komedie, een drama of een realitysoap? ‘Familie van Zundert’ is een ode aan het Nieuwegeinse volkstoneel, maar uiteraard overgoten met het bekende Verkommerde Oever-sausje. Kaarten à 8 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater De Kom, waar men tevens kan reserveren via telefoonnummer: 030 – 60 455 54. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk