Park in City heeft nieuwe naam

Tot en met zondag 11 juni jl. konden de inwoners hun stem uitbrengen op de naam voor het vernieuwde park tegenover busstation City. De mogelijke nieuwe namen zijn: City Park, Groenstede en Stedegroen. De stemmen zijn geteld. Ruim 300 Nieuwegeiners hebben gestemd. De nieuwe naam is inmiddels bekend, maar blijft nog even een verrassing.

Op zaterdag 1 juli aanstaande zal, tijdens de feestelijke opening van het park, de nieuwe naam bekend worden gemaakt. Wethouder Marieke Schouten én de bedenker van de naam van het park zullen dan de nieuwe naam onthullen.

Zaterdag 1 juli tussen 10.00 uur 12.00 uur worden alle geinteresseerden uitgenodigd in het park tegenover busstation City. Tijdens deze feestelijke opening zal de nieuwe naam van het park bekend worden gemaakt. Dit gebeurt rond 10.00 uur. Tot 12.00 uur zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Zoals een demo (rolstoel) basketbal, een rondleiding door het park met uitleg over de nieuwe planten, knutselen voor kinderen en schminken voor de kleinsten. Rooie Arie zorgt voor vermaak.

City Park

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk