Parfumdievegges gezocht

De politie is op zoek naar drie vrouwen en een man die op donderdag 6 november 2014 parfum stalen uit de Douglas op winkelcentrum Cityplaza hebben gestolen. Van twee verdachten zijn foto’s vrijgegeven.

Het viertal werd die dag bij binnenkomst al meteen opgemerkt door winkelpersoneel. Bij het terugkijken van bewakingsbeelden blijkt dat er inderdaad parfum is gestolen. Er werden twee flesjes damesparfum buitgemaakt. Van de vier personen is met zekerheid vast te stellen dat twee vrouwen de diefstal destijds pleegden. De andere vrouw en de man waren op een andere plek in de winkel, wellicht om de aandacht wat af te leiden.

Van de vrouwen is het volgende signalement bekend: – Lichtgetint – Leeftijd 25 tot 30 jaar en beide ongeveer 1,60 meter lang. De een heeft een normal postuur de ander stevig. De een had zwart en de ander bruin haar, allebij in een staart. Weet je wie de vrouwen op de foto’s zijn? Bel de politie dan op 0800-6070.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren