Palmpasenmiddag in de Galecopperboog

Op woensdag 17 april aanstaande houden de kinderen van groepen 1 en 2 van de Lucas Galecop weer een Palmpasenoptocht. Deze tocht, die begint om 13.00 uur vanaf het schoolplein aan de Aert de Gelderhage 1 in Galecop, zal via de Kempenaerpark door het winkelcentrum langs de Jumbo gaan en eindigen in de Galecopperboog.

Met de Palmpasenoptocht wordt de feestelijke intocht van Jezus in Jeruzalem herdacht. De kinderen willen op deze dag de ouderen in de wijk Galecop extra aandacht geven door een Palmpasenstok te overhandigen.

Vindt u het leuk en fijn om op het eindpunt van de Palmpasenoptocht van de kinderen van basisschool Lucas Galecop een mooie door hunzelf versierde Palmpasenstok met wat lekkers te ontvangen? Kom dan woensdag 17 april naar de Galecopperboog. U kunt daar tevens genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren