Pakketten simpel, snel en goedkoop versturen

Handmatig verzendlabels aanmaken en zelf je pakketjes versturen, dat is een erg tijdrovende bezigheid als je een webshop hebt. Tijd is geld natuurlijk en de klant verwacht steeds snellere en goedkopere verzending. Het kan daarom een goed idee om je webshop te koppelen aan een tool als die van Shops United. Alle voordelen die de tool biedt lees je in deze blog onder de afbeelding.

Automatische verzendlabels
Een van de grote voordelen van de tool van Shops United is dat het automatisch verzendlabels aanmaakt voor je producten. Dat scheelt jou weer tijd en voorkomt ook dat je verzending door een typfoutje of onoplettendheid niet of te laat bij de klant komt. Met een barcodescanner scan je gemakkelijk je pakbon of orderfactuur scannen waarna het verzendsysteem de gegevens herkent en je label print. Hoef je ‘m alleen nog maar op te plakken!

Profiteer van het pakketvolume
Als je gebruik gaat maken van Shops United ben je zeker niet de enige en dat is in jouw voordeel! Doordat er meer dan 3500 webshops aangesloten zijn profiteer je van het pakketvolume en betaal je dus minder verzendkosten. Voordelig voor jou én voor de klant dus. En ideaal voor als je een kleine webshop hebt of pas net begonnen bent.

Versturen naar de zuiderburen
Als je met je webshop ook klanten in België wil bereiken dan kunnen de kosten aardig oplopen. Helemaal als je alles in enkelvoudige pakjes moet versturen. Bij Shops United worden die kosten beperkt dankzij samenwerkingen met vervoerders in België. Zo kun jij ook zorgeloos pakketjes versturen naar de zuiderburen.

Samenwerking met diverse vervoerders
Shops United werkt samen met veel van de grote en bekende namen als het om het versturen van pakketten gaat. Zo werken ze samen met PostNL, DHL, UPS, FedEx en Homerr. Deze samenwerking biedt jou als webshopeigenaar vele voordelen. Je betaalt minder, je geeft de klant de keuze voor de vervoerder en je switcht eenvoudig.

Digitale koppelingen
Veel van de webshops verkopen via marketplaces als Bol.com en Amazon, dus er is ook voor gezorgd dat de koppelingen met de backoffice van deze websites goed geregeld is. Alles aan de backend is daardoor goed voor elkaar, je krijgt de juiste verzend- en retourlabels en je kunt eenvoudig de status checken via de track and trace optie. Ook voor de hosting van je webshop via bijvoorbeeld Magento zijn goede koppelingen ingebouwd. Met al de aangeboden koppelingen wordt jouw werk nog makkelijker gemaakt. Dan kun jij je weer bezighouden met het ontwikkelen van je producten of het uitbreiden van je aanbod.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren