Over senioren politiek

Sinds Jan Nagel zijn “50 Plus” lanceerde regent het agressieve kreten. Los van het Journaille van bepaalde achtergronden die de man afkraken omdat hij het voor de zoveelste keer probeert, zijn er allerlei lieden die met welgevallen een partij voor senioren direct of indirect weten af te kraken.
Herman Troost, raadslid voor de VSP in Nieuwegein: ‘Zo hebben we een cabaretier die op een wild west aandoende manier babyboomers in de zeik probeert te zetten. Het zijn allemaal profiteurs met dure afbetaalde huizen en grote inkomens die bovendien die arme jeugd voor hen laat betalen. Het duurt even voor hij het allemaal uitgespuugd heeft, maar daar komt het wel zo’n beetje op neer. Het enige wat hij overigens duidelijk maakt is dat hij geen lor begrijpt van wat er feitelijk gaande is. Daar is hij waarschijnlijk ook nog te jong voor. Bovendien wil hij het ook niet. Hij wil schreeuwen.”Nog verbazingwekkender is een Nijenrode hoogleraar die met voldoening in een programma beweert dat de ouderen nog nooit zo rijk geweest zijn. Kijk een cabaretier kan gewoon idioot doen. Dat is een deel van zijn vak. Maar een zogenaamde wetenschapper die halve waarheden uitkraamt vind ik een stuk ernstiger.’ Klik hier voor de column van Herman Troost.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren